Image

Vizită de studiu în România

Următoarele instituții, vor prelucra datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră:
  • Fundația ”Alături de Voi” România
  • Asociatia de Cooperare Transfrontaliera "Euroregiunea Dunărea de Jos" - Galați, România
  • Agenția de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeana - Cahul, R Moldova
  • Organizația Obșteasca de Tineret “Noua Generatie a Europei”, Ismail, Ucraina

Informațiile furnizate, sunt destinate implementării proiectului „EU4Youth – Social Innovation Impact – a strategic partnership!”, proiect finanțat de către Comisia Europeană, prin programul ”EU4Youth – Fostering youth employment and societal change though social entrepreneurship”.Acestea, pot fi comunicate după caz: autorității contractante – Comisia Europeană, auditori și autorităților publice centrale/local (dacă e cazul). Prin completarea si trimiterea acestui formular va declarați acordul cu privire la utilizarea și prelucrarea datelor personale în scopul implementării proiectului.

Formular de inscriere

Tinerii cu vârsta cuprinsa intre 18-35 de ani, reprezintă prioritate pentru participarea la cursul de Antreprenoriat Social.
Status profesional
Bifați perioada în care doriți să participați la cursul de Antreprenoriat Social!
Menţionăm că acest curs are o durată de 40 de ore, 8 ore/zi x 5 zile si prezenta este obligatorie. Costurile de transport, cazare si masa sunt asigurate de catre organizatori.
Cursurile vor fi organizate pe teritoriul R. Moldova
Vă rugăm să ne spuneți, de ce doriți să participați la conferinta de presa?
Vă rugăm să atașați actul de identitate, pentru a verifica eligibilitatea dvs. pentru încadrarea în grupul țintă al proiectului. Dacă documentul nu este disponibil în momentul completării acestui formular, poate fi trimis pe mail la adresa antreprenoriat@alaturidevoi.ro, în maxim 3 zile lucrătoare pentru a intra în evaluare.
Abonați-vă la Newsletter
Mesajul a fost trimis.