Map of Social Enterprises from Moldova

MEGA Generation

MEGA Generation este specializată în prestarea de servicii personalizate de înaltă calitate, care includ servicii de cercetare de mediu, de educație și de consultanță în diferite domenii de expertiză. Oferindu-vă aceste servicii, noi nu numai că vă satisfacem nevoile și vă împuternicim cu cunoștințe, abilități și resurse necesare, dar vă ajutăm și să contribuiți la anumite Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale ONU.

MEGA Generation este specializată în prestarea de servicii personalizate de înaltă calitate, care includ servicii de cercetare de mediu, de educație și de consultanță în diferite domenii de expertiză. Viziunea noastră este un viitor durabil, în care fiecare persoană, organizație și afacere este împuternicită cu cunoștințe, abilități și resurse potrivite pentru a contribui în mod eficient la conservarea naturii și la dezvoltarea durabilă oriunde în lume.

ÎȘI EDUJOC SRL

Noi promovăm educația prin joacă, iar colecția de jucării pe care o creăm le oferă părinților, o alternativă eficientă în lupta contra ecranelor prin dezvoltarea creativității și inteligenței copiilor.

Noi promovăm educația prin joacă, iar colecția de jucării pe care o creăm le oferă părinților, o alternativă eficientă în lupta contra ecranelor prin dezvoltarea creativității și inteligenței copiilor. Din aprilie 2012 ne jucăm și învățăm, creăm sau importăm jocuri și jucării, și inventăm metode noi de a preocupa și inspira copiii. Am ales să fim o afacere socială și să privim dincolo de profit. Ne-am propus să sprijinim educatorii și să le oferim soluții eficiente care să-i ajute în misiunea lor nobilă, motiv pentru care profitul îl direcționăm în organizarea seminariilor de dezvoltare a gândirii critice, de storytelling și ateliere de creație pentru copii, părinți si educatori, cu participare gratuită.

AO ”MOLDOVA AID”

Asociația Obștească „Moldova AID” are ca scop incluziunea socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități, facilitarea progresului de recuperare a copiilor prin prestarea serviciilor de intervenție timpurie și reabilitare, îmbunătățirea calității vieții familiilor social vulnerabile prin distribuirea ajutoarelor umanitare recepționate din Marea Britanie.

Incluziunea socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități, facilitarea progresului de recuperare a copiilor prin prestarea serviciilor de intervenție timpurie și reabilitare, îmbunătățirea calității vieții familiilor social vulnerabile prin distribuirea ajutoarelor umanitare recepționate din Marea Britanie.

NP "EtEcO"

EtEco este o organizație publică care implementează proiecte în domeniul ecologiei și antreprenoriatului social. Misiunea EtEco este soluționarea la nivel local a problemelor regionale: șomajul, discriminarea grupurilor neprotejate social ale populației rurale, ridicarea nivelului de cultură ecologică și antreprenorială în rândul segmentelor vulnerabile ale populației; munca educațională ecologică, etc

<p>Mission: solution at the local level of regional problems: unemployment, discrimination of socially unprotected groups of the rural population, raising the level of environmental and entrepreneurial culture among the vulnerable segments of the population; ecological educational work, saturation of the market with ecological domestic goods, replenishment of natural resources; environmental protection activities, eco-educational and eco-educational work with the population, creation of a non-traditional segment of the ecological market in Pridnestrovie, introduction of energy- and resource-saving waste-free technologies innovative for our region, fostering social responsibility of business. The main goal of this project is environmentally friendly production aimed at increasing the profitability of local businesses, obtaining new ideas, technologies, directions in the region for doing small business. Preservation of local resources, a prudent attitude to economical and energy-saving technologies, the introduction of these ideas into the minds of citizens and practical life</p> <p>&nbsp;</p> <p>Address: str.Kurganny, Tiraspol, Transnistria, postal code 3300.</p> <p>Phone: +37377748748</p> <p>E-mail: etecomd@gmail.com</p> <p>Website: http://etecotiras.ru/</p>

Dulce Plai

Dulce Plai produce și livrează în Moldova și România produse naturale din miere, polen, ceară și propolis care prin consum zilnic contribuie la menținerea și fortificarea sănătății.

<p>Dulce Plai produce și livrează &icirc;n Moldova și Rom&acirc;nia produse naturale din miere, polen, ceară și propolis care prin consum zilnic contribuie la menținerea și fortificarea sănătății.</p> <p>Vrem să lăsăm lumea un pic mai bună dec&acirc;t am găsit-o și un viitor mai dulce pentru generația următoare, de oameni și de albine.</p> <p>Din 2012 la Dulce Plai &icirc;ngrijim de 100 familii de albine la prisaca din Todirești și Elizavetovca.</p> <p>Susținem dezvoltarea durabilă a apiculturii &icirc;n Moldova.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Adresa: Republica Moldova - S. Todirești, Raion Ungheni, cod poștal 3649</p> <p>E-mail: dulceplai@gmail.com<br />Telefon: +373 60 266 755</p> <p>Website: <a href="https://dulceplai.com/">https://dulceplai.com/</a></p> <p>Facebook: https://www.facebook.com/DulcePlai</p> <p>&nbsp;</p> <p><img src="http://accelerator.alaturidevoi.ro/storage/chestionar/GjT0LkOcffJNJpPYPT7GIeoGaZK9E5vLl6aNn4F3.png" width="300" /></p>

A.O.Tainele Copilăriei

Centrul Educațional Tainele Copilariei este un tărâm de basm în care copiii sunt încurajați să viseze, să aibă încredere în ceea ce simt și să-și transforme visele în povestea lor de viață! Oferim servicii de creșă, dezvoltarea vorbirii, educație prin artă, artă plastica, creație și divertisment, jocuri etc.

<p><img src="http://accelerator.alaturidevoi.ro/storage/mapentries/April2022/89716229_2626245514366216_3822555193048825856_n.jpg" alt="" width="300" /></p> <p>&nbsp;</p> <p>Centrul Educațional <strong>Tainele Copilariei</strong> este un tăr&acirc;m de basm &icirc;n care copiii sunt &icirc;ncurajați să viseze, să aibă &icirc;ncredere &icirc;n ceea ce simt și să-și transforme visele &icirc;n povestea lor de viață!</p> <p>ONG a fost fondat &icirc;n anul 2015 din dragoste pentru copii și frumos, din experiența acumulată &icirc;n Portugalia, Belgia și desigur din necesitatea modificării unui management educațional de calitate, a unor abordări noi după exemplul țărilor cu &icirc;nalt grad de fericire și educație de calitate, cu modele moderne de predare, cu mame fericite și viitor prosper &icirc;n țările nordice și nipone.</p> <p>Ne ocupăm cu educația copiilor, prin programele elaborate individual cu fiecare copilaș.</p> <p>Avem servicii de creșă zi de zi, pe ore, cu programe prelungite, cu programe de logopedie, psihopedagog etc. Totodată, &icirc;n cadrul centrului există și servicii de ore de meditație, pregătirea pentru școală și chiar și atunci c&acirc;nd părinții nu au cu cine lăsa copilașii, &icirc;i pot aduce la noi &icirc;n deplină siguranță și grijă.</p> <p>Ne-am dori să dezvoltăm &icirc;n Republica Moldova exact acest spectru de servicii, dar și cele legate de &icirc;ngrijirea bătr&acirc;nilor, sănătatea mintală a fiecărui om din țară. Dupa mine foarte mult este afectată mentalitatea, de asta și suntem unde suntem, at&acirc;t la nivel emoțional c&acirc;t și economic.</p> <p>Misiunea noastră socială este aceea de a sprijini mămicile care au bebeluși de la 6 luni la 1 an și de la 1 an la 15 ani, cre&acirc;nd condițiile necesare pentru ca mamele care alăptează să fie ajutate la timp atunci c&acirc;nd au cea mai mare nevoie. Avem soluții pentru fiecare categorie de v&acirc;rstă.</p> <p><strong>Servicii</strong></p> <ul> <li>Creșă</li> <li>Educație zi de zi</li> <li>Logopedie</li> <li>Art-erapie</li> <li>Psihologie a copilului</li> <li>Ludoterapie</li> <li>ADHD</li> <li>Consiliere școlară&nbsp;</li> <li>Ateliere Creative</li> </ul> <p><strong>Contact</strong></p> <p>Facebook: <a href="https://www.facebook.com/profile.php?id=100009423790244">Tainele Copilăriei</a> și <a href="https://www.facebook.com/groups/2524046341245003">Grup Centrul Educațional &bdquo;Tainele Copilăriei&rdquo;</a></p> <p>E-mail: olesea-cebotari@mail.ru<br />Telefon: &nbsp;+373 789 80 088</p> <p><em>Educația este cea mai puternică &bdquo;armă&rdquo; care o putem folosi pentru a schimba lumea. </em></p> <p>(Nelson Mandela)</p> <p>&nbsp;</p>
The message was sent.