Harta intreprinderi sociale - România

UtilDeco Group

UtilDeco este afacerea socială înființată de “Fundaţia Alături de Voi” România (ADV), în anul 2008, ca soluție de angajare pentru tinerii cu dizabilități, a celor care vin din sistemul de protecție al copilului sau din familii cu probleme. Suntem EY Social Entrepreneur of the Year 2016 și suntem incluși pe site-ul Comisiei Europene ca model de întreprindere socială.

Investim 100% din profit în 3 proiecte sociale: * Clubul Tinerilor - Centrul de zi pentru tineri cu dizabilități și din categorii vulnerabile * JobDirect - Servicii de recrutare și plasare a persoanelor cu dizabilități pe piața muncii * UtilDeco - Creare de locuri de muncă și calificare gratuită pentru persoanele cu dizabilități

JobDirect

JobDirect este o Agenție de Plasare și Asistență la Locul de Muncă specializată pe integrarea socio-profesională a persoanelor din categorii defavorizate, inclusiv cu dizabilități.

JobDirect – întreprinderea socială și prima Agenție de Plasare și Asistență la Locul de Muncă din România, specializată pe angajarea persoanelor cu dizabilități pe piața muncii. Oferă servicii de evaluare, testare, consiliere, formare profesională, mediere și plasare pe piața muncii, respectiv job-coaching pentru menținerea locului de muncă.

WISE.travel

WISE.travel – întreprinderea socială – tour operator în domeniul turismului

Susține ONG-uri și afaceri sociale dezvoltând comunități!

Humans AntiCafe

Un spațiu în care găsești simultan: facilități pentru co-working, hub de dezvoltare personală și profesională, evenimente culturale, creative și de relaxare, susținerea producătorilor locali și proiecte de contribuție socială

Oferim șansa obținerii unui loc de muncă; oferim condițiile creării de parteneriate în vederea deschiderii unor afaceri; toate acestea prin sesiuni de coaching individual, de echipă, prin ședinte de terapie și de mentoring. Promovăm un stil de viață sănătos. Descurajăm consumul de plastic; încurajăm reciclarea prin colectarea selectivă a deșeurilor. Sprijinim și promovăm artiștii locali. Sprijinim și promovăm producătorii locali și naționali prin achiziționarea exclusivă a produselor românești.

Acces spațiu de lucru. Închiriere săli pentru evenimente. Sesiuni de coaching, mentoring și terapie, individuale și de grup.

Portretica

Oferim servicii foto și video pentru a crea valoare și impact social. Ne dorim să avem un impact asupra celor care apelează la serviciile noastre, dar și a societății în general.

Oferim servicii foto și video de calitate, precum și servicii de make-up și hair-style pentru confortul și timpul clienților, printăm fotografii, comercializăm rame și albume foto.
● Am creat 5 locuri de muncă
● Anual facem campanii cu impact social de conștientizare, sensibilizare a populației asupra unor teme importante în societate
● Oferim servicii foto gratuite ONG-urilor, fundațiilor, altor întreprinderi sociale și persoanelor din grupuri vulnerabile
● Organizăm cursuri foto la care persoanele din grupuri vulnerabile pot participa gratuit

Vatams Concept

O altfel de agenție de marketing care ajută afacerile să ajungă la potențialul lor maxim. VATAMS Concept este despre oameni și visurile lor care prind contur, deoarece reinvestim profitul în activități care facilitează integrarea socio-profesională a tinerilor din categorii vulnerabile și nu numai.

VATAMS CONCEPT este o întreprindere socială care oferă și servicii de marketing firmelor, ONG-urilor sau altor tipuri de clienți. Oferim servicii de marketing, social media management, servicii de promovare online și offline, servicii foto/video, de grafică și design, organizare de evenimente și servicii de consultanță pentru firme și ONG-uri.
Mesajul a fost trimis.