CENTRU DE CERCETARE EVALUARE CLINICĂ ȘI PSIHOTERAPIE

Scopul Asociaţiei este rezolvarea problemelor de sănătate mentală , iar acest lucru se realizează prin utilizarea de produse şi servicii mediate de computer respectiv, oferirea serviciilor de formare, consiliere și psihoterapie la distanță prin intermediul tehnologiei (internet, computere, telefoane mobile, tablete).

Misiunea asociatiei este rezolvarea problemelor de sanatate mentala ale persoanelor care sunt in risc de a-si pierde capacitatea de satisfacere a nevoilor zilnice de trai si facilitarea accesului lor la piata muncii.

Beneficiari sociali:

 • Persoane aflate in dificultate - persoane aflate in centre de batrani si/sau de ocrotirea mamei si copilului care reclama probleme de natura mentala in vederea evaluarii si interventiei.
 • Elevi - care provin din centre de plasament sau de tip familial pot beneficia de consiliere in cariera si orientare profesionala.
 • Alte grupuri vulnerabile precum: populatia de etnie roma, persoanele cu dizabilitati, tinerii peste 18 ani care parasesc sistemul de stat de protectie a copilului, femeile, familiile cu mai mult de doi copii, familiile monoparentale, infractorii si fostii delincventi, persoanele dependente de droguri si alcool, persoanele fara adapost, victimele violentei domestice, persoanele infectate cu HIV/SIDA, persoanele afectate de boli profesionale, refugiatii, azilanţii etc.

Servicii:

 • Evaluarea starii de sanatate psihica - pacientul află dacă are probleme de anxietate/depresie.
 • Evaluare si interventie psihologica - in urma evaluarii pacientul primeste un diagnostic foarte precis asupra nivelului de anxietate/depresie, iar apoi primeste un raport in baza caruia el ia deciziile cele mai bune in privinta tratamentului pe care vrea sa il urmeze.
 • Evaluarea psihologica necesara in vederea angajarii - legislatia actuala in domeniul medicinei muncii impune efectuarea unui control medical si o evaluare a aptitudinilor psiho-profesionale la angajare, periodic si la reluarea/schimbarea activitatii angajatului, testare psihologica finalizata cu eliberarea avizului psihologic.
 • Orientare scolara si profesionala pentru elevi - elevii isi pot cunoaste trasaturile relevante pentru orientarea in cariera, se pot informa despre optiunile scolare si profesionale, si pot afla care sunt alternativele cele mai potrivite pentru a-i asista in luarea unor decizii importante pentru viitor. Pentru fiecare ocupatie, elevului i se recomanda traseul educational prin care poate ajunge sa o practice, precum si informatii despre sarcinile si mediul de munca.
 • Cursuri pentru cadrele didactice 
  - Consiliere si orientare scolara in domeniul carierei
  - Educatie pentru sanatate
  - Educatia copiilor si tinerilor cu aptitudini inalte
  - Egalitate de sanse si gen
  - Educatie nonformala, extrascolara si informala

INFO

ASOCIAȚIA CENTRU DE CERCETARE EVALUARE CLINICĂ ȘI PSIHOTERAPIE
Întreprindere socială de inserție


CAEN: 8690, 8559, 722, 8230, 9329,
Adresa: str. Măgurii, nr 274, com. Bughea de Sus, jud. Argeș
Telefon: 0748 810 491
Email: hipnoza.clinica2020@gmail.com

Website: centrudecercetarehipnoza.ro

 

The message was sent.