Image

Curs Antreprenor în Economia Socială

Image
Următoarele instituții, vor prelucra datele cu caracter personal furnizate de către dumneavoastră:
  • Fundația ”Alături de Voi” România
  • Asociatia de Cooperare Transfrontaliera "Euroregiunea Dunărea de Jos" - Galați, România
  • Agenția de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeana - Cahul, R Moldova
  • Organizația Obșteasca de Tineret “Noua Generatie a Europei”, Ismail, Ucraina

Informațiile furnizate, sunt destinate implementării proiectului „EU4Youth – Social Innovation Impact – a strategic partnership!”, proiect finanțat de către Comisia Europeană, prin programul ”EU4Youth – Fostering youth employment and societal change though social entrepreneurship”.Acestea, pot fi comunicate după caz: autorității contractante – Comisia Europeană, auditori și autorităților publice centrale/local (dacă e cazul). Prin completarea si trimiterea acestui formular va declarați acordul cu privire la utilizarea și prelucrarea datelor personale în scopul implementării proiectului.

Formular de inscriere

Tinerii cu vârsta cuprinsa intre 18-35 de ani, reprezintă prioritate pentru participarea la cursul de Antreprenoriat Social.
Status profesional
Bifați perioada în care doriți să participați la cursul de Antreprenoriat Social!
data.Menționăm că acest curs are durata de 40 ore. În Rep.Moldova, cursul de derulează în format hibrid: online + fizic. În perioada 26 – 28 aprilie va avea loc modului teoretic, în format online. Modulul fizic va avea loc în Chișinău. Costurile de transport, cazarea și masa sunt asigurate de organizatori.
Cursurile vor fi organizate pe teritoriul R. Moldova
Cursul va fi organizat pe teritoriul Ucrainei, în una din regiunile Odessa sau Cernăuți.
Vă rugăm să ne spuneți, de ce doriți să participați la curs?
Vă rugăm să atașați actul de identitate, pentru a verifica eligibilitatea dvs. pentru încadrarea în grupul țintă al proiectului. Dacă documentul nu este disponibil în momentul completării acestui formular, poate fi trimis pe mail la adresa antreprenoriat@alaturidevoi.ro, în maxim 3 zile lucrătoare pentru a intra în evaluare.
Abonați-vă la Newsletter
Mesajul a fost trimis.