Mesajul a fost trimis.
Accelerator
Bine ați venit la Accelerator

Competiția Acceleratorul de Întreprinderi Sociale

Prezentare

Competiția "Acceleratorul de Întreprinderi Sociale"

După finalizarea cursulul gratuit de antreprenoriat social, participanții se califică pentru etapa următoare, cea în care pot participa în competiția Accelerator of Social Enterprises.

Cele mai bune 8 idei de afaceri cu impact social vor câștiga un micro-grant de 7.500 euro - bani cu care tinerii antreprenori vor pune bazele afacerii sociale.

Metodologia de selecție a planurilor câștigătoare va fi comunicată participanților pe email, iar din secțiunea Resurse, vor putea  fi descărcate toate documentele în format editabil. Îți va fi ușor să-ți pui ideile în ordine și să convingi apoi juriul, că trebuie să fii unul dintre cei 8 de Antreprenori Sociali selectați pentru finanțare! Tot în email, vei avea precizată și data până la care planul tău, împreună cu toate anexele, trebuie să ajungă la noi pentru evaluare!

Așteptăm cu nerăbdare, ideea ta de afacere socială ”prietenoasă” cu omul, mediul și comunitatea și îți urăm MULT SUCCES și MULTĂ INSPIRAȚIE!

 

Finanțare nerambursabilă de 7.500 euro pentru înființarea a 8 afaceri sociale în R. Moldova și Ucraina | Coaching și mentorat gratuit
Alătură-te comunității de tineri vizionari care doresc să aducă schimbarea în comunitățile lor!

Informații, idei și oportunități pentru tinerii cu inițiativă! Lasă-ne adresa ta de email ca să te ținem la curent cu noutățile!

Iată ce mai trebuie să știi despre competiția Acceleratorul de Întreprinderi Sociale

Cine poate să participe în competiție?

Toți tinerii care finalizează cursul de antreprenoriat social, organizat în cadrul acestui proiect și care au un plan de afaceri pentru o idee cu impact social.

Etapele competiției

1. Depunerea planului de afaceri

2. Prezentarea planului de afaceri (picth)

3. Evaluarea și anunțarea rezultatelor

4. Anunțarea rezultatelor și semnarea contractelor

Motive pentru a participa în competiție

Înveți ce înseamnă pregătirea și susținerea unui picth. Te dezvolți, îți depășești limitele și finalul întregii experiențe poți obține finanțare pentru startul tău în afaceri.

Mentorat gratuit

Vei beneficia de mentorat gratuit prin intermediul Laboratorului de Inovare Socială.

Business Coaching

Vei primi sfaturi de business de la antreprenori cu experiență.

Formare continuă

În cadrul Laboratorului de Inoare Socială, vei beneficia de formare continuă gratuită.

Calendar Competitie

Iată care sunt etapele derulării competiției

Icon

01.11.2021

Lansarea oficială a Competiției Acceleratorul de Întreprinderi Sociale

Icon

02.11.2021 - 30.12.2021

Evaluarea Planurilor de Afaceri

Icon

07.01.2022 - 30.01.2022

Contractare

Icon

02.2022 - 01.2023

Implementare și mentorat

Jurizare

Iată echipa de specialiști care va evalua planurile de afaceri!

Elena Sobieski

Coordonator Proiect

Angela Achiței

Președinte ADV România

To be confirmed

To be confirmed

Contractare

În cadrul competiției vor fi acordate grant-uri și finanțate 8 planuri de afaceri ale tinerilor din Republica Moldova și din Ucraina. Se vor acorda aproximativ 7500 Euro / plan de afaceri pentru a oferi tinerilor capitalul inițial pentru demararea afacerii.

Detalii
  • Evaluare rapidă și transparentă
  • Depunerea planurilor de afaceri prin email
  • Prezentarea live a ideii de afaceri - pitch
4 Laboratoare de inovare socială

Vei avea acces continuu la servicii de formare, informare și consultanță pentru dezvoltarea proiectului tău. Vei primi suport pentru activități de inovare, schimburi de bune practici, oportunități de networking etc.

Coaching și mentorat gratuit

Asistență pentru înființare entitate juridică (ONG, SRL). Consilierea în accesarea de surse alternative de finanțare pentru afacere: proiecte europene, creditare, crowdfunding, Business Angels ș.a.

Promovare întreprinderi sociale

Realizarea unei hărți interactive a întreprinderilor sociale Conectarea întreprinderilor sociale la platforme specializate în domeniu, atât din România, cât și din UE. Spijinirea întreprinderilor sociale să devină membre ale unor platforme de business, ONG-uri, cooperative.

Consiliere individuală

Sprijin personalizat, oferit de către experții de monitorizare implementare planuri de afaceri, la telefon, email și vizite la locul de implementare a planului de afaceri.

Implementare Planuri

Cei 8 tineri (5 din Rep.Moldova și 3 din Ucraina) care vor câștiga competiția pentru finanțarea unei de afaceri cu impact social vor beneficia de toate instrumentele și tot suportul necesar pentru a înființa afacerea și pentru a o dezvolta cu succes.

De la ajutor în redactarea actelor și înregistrarea la autoritățile abilitate, până la promovarea întreprinderii create și a impactului social, suntem alături de tine ca să reușești!

Povestea ta și a întreprinderii pe care o vei dezvolta va fi prezentată în cadrul conferințelor anuale pe care le organizăm noi, precum și în cadrul programului european EU4Youth.

Înființarea unui Observator Național al Antreprenoriatului Social și colectarea periodică de date din sector va contribui la promovarea impactului social și economic pe care îl au întreprinderile sociale. Totodată, prin activitățile de advocacy vom crea un cadru favorabil dezvoltării și sustenabilității întreprinderilor sociale create.

Image

Ce ai mai dori să știi?

Suntem aici să îți răspundem la orice întrebări ai avea.

Mesajul a fost trimis.