O nouă platformă pentru Ecosistemul startup-urile din Parteneriatul Estic. Un angajament al Comisiei Europene pentru a spijini dezvoltarea antreprenoriatului în Rep.Moldova și Ucraina

11.02.2022 / Moldova

Eastern Partnership Start-up Ecosystem Platform - un instrument cheie pentru dezvoltarea ecosistemului regional de startup-uri

Informații de ultimă oră despre startup-uri, inovații, investitori și runde de finanțare și multe alte resurse pentru noua generație de antreprenori!

 

În data de 27 ianuarie 2022, EU4Digital a lansat oficial o platformă pentru ecosistemul de startup-uri pentru țările din parteneriatul estic - Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina.

Platforma își propune să ofere informații la nivel macro privind tendințele și datele relevante necesare pentru deciziile informate care vor sta la baza politicilor publice ce vor viza dezvoltarea startup-urilor din regiune.

La data de 11 februarie 2022, platforma reunește deja peste 2500 de start-up-uri, peste 20 de investotori privați și peste 135 de companii. 

 

eapstartups.co

 

 

Primele informații făcute pe baza datelor platformei, arată, de exemplu că startup-urile de pe platformă au o valoare întreprindere combinată de peste 62 de miliarde EUR și au realizat o cifră de afaceri de 668 de milioane EUR în 2021.

Înregistrarea în platformă

Platforma este acum deschisă pentru înregistrare, oferind utilizatorilor săi instrumente de potrivire, informații și date privind ecosistemului startup-uridin țările parteneriatului Estic, precum și informații despre tendințele la nivel macroeconomic pentru a sprijini luarea deciziilor de afaceri și de politici publice bazate pe date. Platforma beneficiază o gamă largă de utilizatori:

  • instituțiile guvernamentale și factorii de decizie;
  • investitori privați, business angels și alte tipuri de investitori;
  • startup-uri și scale-up-uri;
  • cercetători și jurnaliști;
  • universități, furnizori de servicii, acceleratoare.

https://eapstartups.co/intro  

 

Dacă aveți întrebări despre cum să utilizați platforma, puteți oricând să le adresați direct pe platformă prin intermediul casetei de chat sau să vă adresați asistenței pentru clienți. Pentru orice întrebări referitoare la colaborare, partajarea datelor sau promovarea platformei, contactați prin e-mail: simona.petrikaite@lt.ey.com sau matthieu@dealroom.co.

 

 

Tags:
The message was sent.