Webinar EU4Youth: Inteligența artificială pentru startup-uri

20.02.2023 / Moldova

Pe 28 februarie 2023, Laboratorul de Inovare Socială din Cahul organizează un webinar despre Inteligența artificială pentru startup-uri.

 

Învață cum să folosești Super-puterea inteligenței artificiale în afaceri

 

Dacă vrei să afli cum poți să utilizezi instrumentele și aplicațiile de inteligență artificială astfel încât să crești veniturile, să reduci costurile și riscurile, să conduci un business mai eficient sau să transformi afacerea prin inovație, acest eveniment este pentru tine!

 

💡Știai că?

  • Parlamentul European a definit inteligența artificială ca fiind “tehnologia determinantă a viitorului”.
  • Conform Eurostat, inteligenţa artificială (AI) este o zonă de importanţă strategică şi un motor cheie al dezvoltării economice, care poate aduce soluții în diverse domenii – de la sănătate la agricultură și mediu.
  • În 2021, 8% din întreprinderile UE au folosit instrumente ale inteligenței artificiale.
  • În rândul statelor membre UE, cel mai ridicat procent de companii care au folosit oricare din cele patru aplicaţii ale inteligenţei artificiale în 2021 s-a înregistrat în Danemarca (24% dintre întreprinderi), Portugalia, Finlanda, Luxembourg, Olanda.

 

Trainer webinar

Artur Gurău - co-fondator Granat, Academia Rockit, Digital Communication Network și VoteMe.App. Împreună cu colegii săi organizează din 2014 Conferința Rockit, cu speakeri din diferite țări, cu prezentări despre marketingul digital, startups, business etc. 

 

 

 

Webinarul este organizat în cadrul proiectului EU4Youth - Social Innovation Impact - a strategic partnership! . Prin acest proiect 197 de tineri din Moldova și Ucraina au participat gratuit la cursuri de antreprenoriat social.

În urma participării la competiția de granturi, 5 tineri din Moldova au câștigat un grant de 7.500 euro pentru înființarea unei întreprinderi sociale (aici poți vedea ideile finanțate). 

 

The message was sent.